18.1 C
Athens
Friday, May 17, 2024
More

    Βελγικές σειρήνες για Καρέλη

    Η Γκενκ επιστρέφει στο παιχνίδι της απόκτησης του Νίκου Καρέλη ξανά μετά την θερινή μεταγραφική περίοδο.

    Παναθηναϊκός και Γκενκ συνομιλούν για τον Καρέλη με τις φήμες να λένε πως έχουν ήδη συμφωνήσει για την παραχώρηση του Έλληνα στράικερ. Το μέλλον του 23χρονου κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στο Βέλγιο και τα βέλγικα σάιτς κάνουν λόγο για 3 εκατομμύρια ευρώ στην ομάδα του Παναθηναϊκού και ετήσιες αμοιβές της τάξεως των 500.000 ευρώ για τον παίκτη.

    Στους πράσινους περίμεναν πως και σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο θα υπήρχε κρούση από κάποια ομάδα για τον πρώτο σκόρερ τους, Νίκο Καρέλη. Η ομάδα αυτή και πάλι είναι η Γκενκ η οποία ειχε κάνει πρόταση 3,5 εκατομμυρίων ευρώ το καλοκαίρι αλλά «έφαγε» από τη διοίκηση του Πάο που τότε ζητούσε το λιγότερο 5 εκατομμύρια. Την τωρινή πρόταση επιβεβαίωσε επίσημα η ΠΑΕ και πως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, αν και ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία. 

    Οι Βέλγοι τον θέλουν διακαώς, εξ ου και ο λόγος που επέστρεψαν με νέα πρόταση, ο Πάο δύσκολα θα αρνηθεί τα 3 εκατομμύρια των Βέλγων και το σίγουρο είναι πως ο Νίκος Καρέλης αργά ή γρήγορα θα ταξιδέψει για το Βέλγιο με σκοπό να φορέσει τα μπλε της Γκενκ, αφήνοντας πίσω τα πράσινα του Παναθηναϊκού. 

     

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα