20.6 C
Athens
Monday, May 20, 2024
More

    Αυστραλιανό τουριστικό πρακτορείο αποκάλεσε την Κρήτη …Οθωμανική

    Έντονες αντιδράσεις και συσαρέσκεια προκάλεσε Αυστραλιανό τουριστικό γραφείο που καλούσε τους επισκέπτες του να απολάυσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές φέτος  στην Οθωμανική… Κρήτη.  

     Το γεγονός αυτό  προκάλεσε την έντονη αντίδραση  

    του πρόεδρου της Κρητικής Ομοσπονδίας Αυστραλίας & Νέα Ζηλανδίας κ. Αντώνη Τσουρδαλάκη και  δηλώσε στο Ελληνικό Πρόγραμμα της Δημόσιας Ραδιοφωνίας SBS πως έχει ξεκινήσει νομική διαδικασία ενάντια στην διαδικτυακή ταξιδιωτική πλατφόρμα, ενώ για το ζήτημα έχουν ενημερωθεί ο ομοσπονδιακός υπουργός Μετανάστευσης, Υπηκοότητας και Πολυπολιτισμικών Υποθέσεων, David Coleman καθώς και ο πολιτειακός υπουργός Πολυπολιτισμικών Υποθέσεων της Βικτώριας, Ros Spence.

    Ο πρέσβης της Ελλάδας στην Αυστραλία, Γεώργιος Παπακώστας ανέφερε πως ελέγχεται η αξιοπιστία της ιστοσελίδας αυτής, τονίζοντας πως η Αθήνα έχει ήδη ενημερωθεί για το θέμα.

    Από πλευρά της η εταιρία ισχυρίζεται πως η ανάρτηση οφείλεται σε…σφάλμα :

    «Αντιμετωπίσαμε ένα σφάλμα κατά την αυτόματη ενημέρωση των συστημάτων μας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αναφορά λανθασμένων επισημάνσεων σε πολλά μέρη για μικρό χρονικό διάστημα. Ζητούμε συγνώμη αν οποιοδήποτε άτομο προσβλήθηκε από αυτό το σφάλμα».

     

     

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα