18.1 C
Athens
Friday, May 17, 2024
More

    Αποκλεισμοί δρόμων και μπλοκαρίσματα άνευ ωραρίου

    Οι αγρότες συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις χωρίς να υποχωρούν στη θέση που εκφράζουν εδώ και 15 ημέρες . Οι πολύωροι αποκλεισμοί και τα μπλοκαρίσματα χωρίς ωράριο κλιμακώνουν ότι έχει να κάνει με τον δικό τους αγώνα απέναντι στην κυβέρνηση .

    Οι αγρότες ενωμένοι επαναλαμβάνουν ότι δεν προχωρούν σε διάλογο διότι το να συζητήσουν για κάτι που πάει προς ψήφιση δεν τους αφορά . Όταν αποσυρθεί το σχέδιο για το ασφαλιστικό τότε θα ξεκινήσει η κατάρτιση ενός νέου από μηδενική βάση και με την δική τους συνδρομή .

     

    Η σύσταση διακομματικής με σκοπό συνεδρίαση στη Βουλή και με τη δική τους συμμετοχή είναι μια πρόταση . Ο Στέργιος Λίτος , μέλος της συντονιστικής στο τελωνείο του Προμαχώνα  ,

    δήλωσε ότι καλύτερα η κυβέρνηση να παραιτηθεί .

    Μέχρι την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου , όλοι έχουν συμφωνήσει ότι δεν πρόκειται κανένας τους να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό , Αλέξη Τσίπρα .

    Μπλόκα παντού : Στην κεντρική και δυτική Μακεδονία, στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα , στη Χαλκηδόνα , στην Εγνατία οδό στον κόμβο των Κερδυλλίων . Επίσης σε τρια μπλόκα στον νομό Δράμας που κρατούν 12:00-14:00 και 19:00-21:00 κλειστή την διέλευση .

    Στο Κιλκίς στα τελωνεία των Ευζώνων και στην Δοιράνη , στην Πέλλα στη γέφυρα Σερβικιά στα Γιαννιτσά, στην Έδεσσα στο Αμύνταιο και σε Μελίσσι , Μαυροβούνι και Αλυσίδα Άρνισσας .

    Σε Πιερία Θεσσαλονίκη Χαλκιδική είναι από 3 με 4 μπλόκα των 600 τρακτέρ και περισσότερων από 80 μελισσοκόμων .

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα