17.4 C
Athens
Saturday, May 18, 2024
More

    Αλλάζουμε την καθημερινότητα μας

    Ειδικά αυτό το Σαββατοκύριακο στελέχη του υπουργείου Υγείας και γιατροί, θεωρούν ότι είναι ένα κομβικό διήμερο. Θα πρέπει να αποφύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις και να δημιουργήσουμε ένα νέο πρόγραμμα στις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί.

    Εμείς θα καθορίσουμε τον τρόπο της ζωής μας για να επιβιώσουμε και να ξεπεράσουμε την πρόκληση του Coronavirous. Πρέπει να μείνουμε υγιείς.

    Στελέχη του υπουργείου Υγείας και γιατροί, θεωρούν ότι είναι ένα κομβικό διήμερο.

    Θα πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας και να μην διασπείρουμε άλλο τον ιό.

    Υπήρξε μαζική αναχώρηση πολιτών από την Αθήνα με τις Εθνικές οδούς να γεμίζουν αυτοκίνητα.  Αυξημένη ήταν και η αναχώρηση προς τα νησιά ενόψει του Σαββατοκύριακου, όπου σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, θα έχει καλοκαιρία.

    Τα νέα μέτρα, ήταν αναπόφευκτα , ώστε να περιοριστεί στο ελάχιστο η παρουσία πολιτών στους δρόμους και οι συναθροίσεις. Αρχικά, περιπολικά της Αστυνομίας θα κάνουν περιπολίες σε δρόμους, πλατείες και άλση για να διαπιστώνουν αν υπάρχουν συνωστισμοί πολιτών. Μάλιστα, θα εκφωνείται και σχετικό μήνυμα.

    Στα σουπερμάρκετ και πλέον θα βρίσκεται ένας πελάτης ανά 15 τ.μ., αντί 10 τ.μ. που ίσχυε μέχρι σήμερα.

    Απαγορεύτηκε από όλα τα λιμάνια της χώρας ο απόπλους σκαφών αναψυχής.

     Οι λαϊκές αγορές έμειναν κλειστές το Σάββατο και από Δευτέρα θα υπάρχουν νέα μέτρα με απόσταση ανά πάγκο και μειωμένο αριθμών αυτών.

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα