21.6 C
Athens
Tuesday, May 14, 2024
More

    Έχασε αλλά δε χάθηκε ο Ολυμπιακός

    Άχρωμος κι άοσμος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ο Ολυμπιακός στο Βέλγιο.

    Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν στο Κονσταντ Βαν Ντε Στοκ από την Άντερλεχτ με 1-0. Ένα κακό σκορ και ύπουλο για τη ρεβάνς του Φαλήρου.

    Ο Ολυμπιακός είχε δυο πολύ καλες ευκαιρίες στην αρχή του αγώνα με το Σεμπά και το δοκάρι του Ιντέγε εξ επαφής σε άδειο τέρμα. Η Άντερλεχτ απείλησε σοβαρά μόνο με το Τζούρισιτς, στο πρώτο ημίχρονο κι αυτή,  με το Ρομπέρτο να αντιδρά σωστά. 

    Το γκολ ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο μετά από λάθος του Ρομπέρτο σε κόρνερ της Άντερλεχτ από τον Κάρα Ενμποζί στο 67ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Ολυμπιακός μετά το γκολ δεν αντέδρασε σχεδόν καθόλου και δε μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά καθόλου. 

    Η διαιτησία ηταν αρκετά εχθρική για τους πρωταθλητές Ελλάδας με τον διαιτητή να δίνει αμέσως και χωρίς δεύτερη σκέψη κίτρινες καρτες δειχνοντας ανοχή στους παίκτες των Βέλγων.

    Ο Ολυμπιακός στο Φάληρο παίζοντας όπως πρέπει μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Άντερλεχτ όπως φάνηκε και στο Βέλγιο σήμερα που οι ερυθρόλευκοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος του αλλά κατάφεραν να μετουσιώσουν σε κάποιο τέρμα τον έλεγχο αυτό.

     

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα