25.6 C
Athens
Saturday, July 27, 2024
More

    "Συνάδελφος" διόρισε κόρη και σύζυγο σε γραφεία υπουργών

    Ο δημοσιογράφος , Κώστας Αρβανίτης ο οποίος είναι διευθυντής στο ραδιόφωνο “Στο κόκκινο” έκανε πολύ καλούς διορισμούς με την Αριστερά στην εξουσία .

     

    Η σύζυγός του Ζηνοβία Συρίβλη βρίσκεται στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων Αναστάσιου Πετρόπουλου , μάλιστα όχι σε θέση ότι και ότι αλλά ως διευθύντρια . Αν καμιά φορά σας που σιγά το απολυτήριο Λυκείου που έχεις και σας περιφρονήσουν μην δώσετε καμία σημασία διότι με ένα απολυτήριο λυκείου και με Αριστερά βρίσκεσαι δίπλα στον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη , το δεξί του χέρι να μην πω.

    Η Αφροδίτη Βογιατζόγλου κόρη του δημοσιογράφου με μόνο προσόν το Λύκειο , είναι κόρη του δημοσιογράφου Κώστα Αρβανίτη άσχετα αν έχει κρατήσει το επώνυμο του πρώην συζύγου της και λύνει και δένει.

    Επειδή παραπάνω αναφέραμε για τον κύριο Πετρόπουλο , να μην ξεχάσουμε ότι το γραφείο του το πρώην δηλαδή το δικηγορικό είναι όλοι σε θέσεις κλειδιά στο Δημόσιο παρακαλώ γιατί είπαμε μια φορά Αριστερά αρκεί για να μπουν όλοι . Μερικά ονόματα για του λόγου του αληθές Αθηνά Βερροίου στον ΟΚΑΝΑ και δικηγόρος του γραφείου του κ. Πετρόπουλου διότι είναι η σύζυγός του , Στέλλα Βρακά , Σέργιος Σερμπέτης είναι όλη ειδικοί συνεργάτες στ υπουργείο Εργασίας και παράλληλα έχουν και την υπόθεση των Σκουριών και παρα-παράλληλα στο δικηγορικό γραφείο τρέχουν τις υποθέσεις του κ. Πετρόπουλου .

    Έξοδα πολλά έξοδα αλλά με τους κατάλληλους φόρους θα τους πληρώσουμε όλους και θα φάνε αυτοί καλά και εμείς δεν θα πάμε φυλακή για χρέη .

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα