26.6 C
Athens
Saturday, July 27, 2024
More

    Στο θεραπευτήριο Χανίων ο Ολυμπιακός

    Επίσκεψη αγάπης από την ομάδα του Ολυμπιακού σήμερα στα Χανιά όπου και επισκέφτηκαν το θεραπευτήριο χρόνιων παθήσεων αλλά και το μουσείο της Εθνικής ομάδας.

     

    Τον Ολυμπιακό αντιπροσώπευσαν ο αντιπρόεδρος Σάββας Θεοδωρίδης, οι Τσιμίκας και Αυλωνίτης από τους παίκτες της ομάδας, ο scouter Γιώργος Κοκολάκης και παιδάκια από τη σχολή ποδοσφαίρου των ερυθρολεύκων στα Χανιά.

    Μοιράστηκαν δώρα στα παιδιά του ιδρύματος ενώ παράλληλα δόθηκε και οικονομική ενίσχυση εκ μέρους του προέδρου της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη.Η κα Μπασιά αντιπρόεδρος του ιδρύματος ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά της όλα τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού που πήγαν εκεί για να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται στο ίδρυμα και παρέδωσε και τιμητική πλακέτα μαζί με μια επιστολή με τις ευχαριστίες του Δ.Σ. του ιδρύματος προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ευάγγελο Μαρινάκη.

    Ο Σάββας Θεοδωρίδης δήλωσε πως ο κος Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα δίπλα είναι πάντα δίπλα στους συνανθρώπους μας και έδωσε συγχαρητήρια στο Ίδρυμα για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν.

    Στη συνέχεια στο περιθώριο του αγώνα με τα Χανιά ο κος Θεοδωρίδης μαζι με τον Γιώργο Κοκολάκη και τους Στέφανο Καπίνο και Δημήτρη Κολοβό επισκέφτηκαν το μουσείο της Εθνικής ομάδας όπου και τους τίμησε ο Γαλανόλευκος Φάρος. Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε και στο Γιάννη Μανιάτη.

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα