25.6 C
Athens
Saturday, July 27, 2024
More

    Σπανούλης και Πρίντεζης στους κορυφαίους!

    Η Ευρωλίγκα δημοσίευσε το δεύτερο μέρος της ψηφοφορίας των τζένεραλ μάνατζερ των ομάδων για τους καλύτερους της διοργάνωσης και εκείνοι εκθείασαν Βασίλη Σπανούλη, Γιώργο Πρίντεζη και Νάντο Ντε Κολό.

     

    Πιο συγκεκριμένα, στη ερώτηση «ποιος είναι ο καλύτερος ηγέτης στη Ευρωλίγκα;» οι τζένεραλ μάνατζερ των ομάδων επέλεξαν τον Βασίλη Σπανούλη στη πρώτη θέση με ποσοστό 58,33%. Οι Ράις, Διαμαντίδης και Γιουλ που συμπληρώνουν την πρώτη τετράδα συγκέντρωσαν από 8,33% ο καθένας.

    Εκτός αυτού ο Σπανούλης συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και στην ερώτηση για το «ποιον θα επέλεγες να πάρει το τελευταίο νικητήριο σουτ;» με 50%, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Μάλκολμ Ντιλέινι με ποσοστό 8,33%.

     Πρωτιά έχει και ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος ψηφίστηκε ως ο καλύτερος πάουερ φόργουορντ της διοργάνωσης σε ποσοστό 45,83%.

    Όσον αφορά την κούρσα για την κατάκτηση του τίτλου του πολυτιμότερου παίκτη της χρονιάς, ο Νάντο ΝτεΚολό βρίσκεται στην πρώτη θέση συγκεντρώνοντας ποσοστό 58,33%, με δεύτερο τον Γιαν Βέσελι με 12,5%.

    Για να δείτε αναλυτικά όλες τις κατηγορίες δείτε το παρακάτω βίντεο που ανέβασε η Ευρωλίγκα στον λογαριασμό της στο Youtube.

    ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ EUROLEAGUE ΕΔΩ

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα