32 C
Athens
Saturday, July 27, 2024
More

    Ποιός καναλάρχης τηλεφωνεί ο ίδιος στα site αν του το ζητήσει ο υπάλληλός του

    Είναι αλήθεια και οι μαρτυρίες το επιβεβαιώνουν, ο καναλάρχης τηλεφωνεί ο ίδιος παρακαλώ χωρίς κανέναν ενδοιασμό, οπουδήποτε και ότι ώρα του απαιτηθεί από υπάλληλο του , εάν ο υπάλληλος  δεν είναι ευχαριστημένος από σχόλια ή κριτικές που έκαναν δημοσιογράφοι για την δουλειά του .

    Ο ίδιος ο υπάλληλος εξαναγκάζει τον καναλάρχη να παίρνει τηλέφωνο σε εφημερίδες, κανάλια, sites, blogs, και όπου του απαιτηθεί διότι έχει μεγάλη πληροφόρηση προσωπικών δεδομένων από την υπαλληλική σχέση που διατηρεί , από την θέση που του έχει δοθεί από τον καναλάρχη .

     

    Του “χαλάει” ακόμα και δουλειές πολλών χιλιάδων ευρώ αφού επεμβαίνει και αφήνει εκτεθειμένο  έναν ολόκληρο καναλάρχη και επιχειρηματία με εμπειρία στο χώρο . Συνέπεια των παραπάνω είναι ο καναλάρχης να έχει χάσει τον σεβασμό προσώπων σε καίριες θέσεις αφού τον χλευάζουν ότι στο κανάλι του κάνει κουμάντο ένας υπάλληλος .

    Ο συγκεκριμένος υπάλληλος κάνει εκρήξεις θυμού και μοιράζει απειλές στο υπαλληλικό προσωπικό όταν κάποιος δεν συνταχθεί με τις απαιτήσεις του. Φαίνεται να νιώθει μεγάλη ανασφάλεια ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό , διότι  απασχολεί με απάτες τις οποίες υπάρχουν αποφάσεις δικαστηρίων με ποινές φυλάκισης .

    Πρώην συνεργάτιδα εκμυστηρεύτηκε ότι οι απάτες δεν έχουν τέλος αφού ο ίδιος πλαστογραφεί ακόμα και τις ημερομηνίες στις επιταγές των πελατών του καναλιού, για να εισπράττει νωρίτερα τα χρήματα . Ο καναλάρχης έχει έρθει σε πολύ δύσκολη θέση και σκέφτεται σοβαρά το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται και πώς να το αντιμετωπίσει .

     

     

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα