25.6 C
Athens
Saturday, July 27, 2024
More

    Ο μόνος δημοσιογράφος που διαπραγματεύτηκε με κακοποιό ομηρία στον αέρα

    Το μεγαλύτερο θέμα του Τύπου για το θέμα της ζωντανής κάλυψης ομηρίας από τηλεοπτικό παρουσιαστή , καθώς έγινε ντοκιμαντέρ από BBC, Channel 4 και όχι μόνο.

    Ο Νίκος Ευαγγελάτος το 1998 ενεπλάκη με την ομηρία της Αμαλίας Γκινάκη από τον κακοποιό Σορίν Ματέι, συνομιλώντας σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση με τον δεύτερο.

    Όσοι έβλεπαν το μεγάλο τηλεοπτικό γεγονός κάλυψης από τον Νίκο Ευαγγελάτο και ήταν πάνω από το 60% των πολιτών αυτής της χώρας, δεν κουνήθηκαν δευτερόλεπτο από τους τηλεοπτικούς δέκτες . Αντικειμενικά μιλάμε για έναν παρουσιαστή δημοσιογράφο που έχει γράψει ιστορία και συνεχίζει την πορεία του πιο επαγγελματικά από ποτέ. 

    Τελευταία εξέλιξη στην καριέρα του,  η διακοπή συνεργασίας με το Mega -λο κανάλι και συζητήσεις μάλλον προχωρημένες σε συμφωνία στο νεοσύστατο κανάλι Ε που δεν έχει δώσει και ιδιαίτερη βαρύτητα στην ενημέρωση όσο στην ψυχαγωγία .

    Μπράβο στον Νίκο για την έξυπνη κίνηση σε χώρο-γήπεδο, χωρίς ιδιαίτερα σοβαρούς αντιπάλους και μπράβο στο κανάλι Epsilon που κατανόησε ότι χωρίς σοβαρή ενημέρωση  από παρουσιαστές ειδήσεων δεν υπάρχουν και σοβαροί θεατές .

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα