26.6 C
Athens
Saturday, July 27, 2024
More

    Μεταγραφικός (Σίφο)υνας

    Τα μεταγραφικά θέματα στον Παναθηναϊκό είναι πιο ενεργά από ποτέ μετά και τον τραυματισμό του Σάντσεθ.

    Δύο παίκτες σύμφωνα με δημοσίευμα της Sportday είναι έτοιμοι να ντυθούν στα πράσινα, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει το σαφάρι και για κεντρικό αμυντικό.Μετά τον Μαμούτε και ο Εβανγκελίστα έιναι πρόθυμος κι έτοιμος να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού με τη Sportday να αναφέρει πως ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Αντρέα Στραματσόνι και όλα βαίνουν καλώς στη συγκεκριμένη υπόθεση.

    Αναφορικά με την άμυνα του Πάο, μετά και το σοκ από τον τραυματισμό του Σάντσεθ,η ανάγκη για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού κρίνεται επιτακτική, με έναν αμυντικό όμως που θα διαφέρει στο στιλ παιχνιδιού του απο τους ήδη υπάρχοντες στο ρόστερ. Μάλιστα όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα παίζει δυνατά και η περίπτωση του Γκόρντον Σίλντεφελντ,ο οποίος δεν παίρνει το χρόνο συμμετοχής που είχε πριν τον τραυματισμό του.

    Η περίπτωση του Σίφο πάντως ολοένα και φαίνεται καλύτερη στον Παναθηναϊκό καθώς ο παίκτης κερδίζει πόντους διότι γνωρίζει την ομάδα και δε θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

     

     

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα