26.6 C
Athens
Saturday, July 27, 2024
More

    Μερικά βαρέθηκα και η αποχώρηση από τον Alpha

    Ξεχωρίσαμε τα βαρέθηκα του Νίκου Γεωργιάδη και σας τα παραχωρούμε …

    Βαρέθηκα να “τη λέει” κάθε μέρα ο ένας παρουσιαστής στον άλλον “για να κάνουμε νούμερα”. Κανένας σεβασμός.

    Βαρέθηκα να βλέπω παρουσιαστές να φωνάζουν σαν τη Δέσποινα Μοιραράκη για να διαφημίσουν την πραμάτεια τους- απορρυπαντικά, παπούτσια, πάνες, κρέμες ημέρας, κρέμες νύχτας… και η τηλεόραση να μοιάζει σαν τον Σκλαβενίτη της γειτονιάς μου.

     

    Βαρέθηκα να βλέπω νέους ανθρώπους σε θέση ισχύος στην τηλεόραση που προσπαθούν να καταστρέψουν όποιον τολμήσει να τους κρίνει και όλο αυτό να μένει ατιμώρητο. 

    Βαρέθηκα να βλέπω ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με το δημοσιογραφικό αντικείμενο να παριστάνουν τους δημοσιογράφους και να κάνουν συνεντεύξεις “του τίποτα” καταλήγοντας να μιλάνε οι ίδιοι για τον εαυτό τους, 

    Βαρέθηκα την υποκρισία των παρουσιαστών που λένε διαφορετικά πράγματα από αυτά που πραγματικά πιστεύουν και πρεσβεύουν στη ζωή τους. 

    Βαρέθηκα να βλέπω ανθρώπους της τηλεόρασης να παίρνουν πολύ σοβαρά τον εαυτό τους. Ένα χωριό είμαστε και δυστυχώς- γι’ αυτούς και εμάς- δεν το λένε Hollywood. 

    Βαρέθηκα την κακή αισθητική που λερώνει την οθόνη μου, ειδικά όταν αυτή δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων αλλά και έμπνευσης.

    Βαρέθηκα την αναξιοκρατία και τους ανθρώπους που βγαίνουν μπροστά στον φακό έχοντας πάρει διαζύγιο με τη γραμματική και το συντακτικό .

    Ο διευθυντής του περιοδικού ΟΚ Νίκος Γεωργιάδης , μίλησε για την τηλεοπτική συνεργασία που δεν συνέχισε στον Alpha : “Για μένα η τηλεόραση δεν αποτελούσε ποτέ μέσο προσωπικής προβολής , αλλά μέσο για βιοπορισμό , ενώ τα θέματα της ματαιοδοξίας μου τα έχω λύσει εδώ και χρόνια έχοντας συνειδητοποιήσει μέσα από διάσημους φίλους μου ότι το τίμημα της αναγνωρισιμότητας είναι πιο σκληρό από ότι μπορεί να φανταστεί κανείς -γίνεσαι δημόσιο αγαθό – άρα ο καθένας μπορεί να σε χρησιμοποιήσει όπως θέλει” .

     

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα