26.6 C
Athens
Saturday, July 27, 2024
More

    Κερδισμένη η Μπαρτσελόνα, γκέλες η…Μαδρίτη (vids)

    Με νίκη συνέχισε η Μπαρτσελόνα μέσα στην έδρα της Μάλαγα στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, με τις Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης να παραχωρούν ισοπαλίες σε Μπέτις και Σεβίλλη αντίστοιχα.

    Η Μπάρτσα με πρωταγωνιστή για ακόμα μία φορά το Λιονέλ Μέσσι ο οποίος πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ πέρασε με 1-2 από το Ροσαλέδα και έίναι πρώτη ισοβαθμώντας με την Ατλέτικο Μαδρίτης στους 48 πόντους με έναν όμως αγώνα λιγότερο οι Καταλανοί. Η Ατλέτικο ήρθε ισόπαλη με 0-0 στο Βιθέντε Καλντερόν με αντίπαλο της Σεβίλλη και η Ρεάλ επίσης έφερε ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Μπέτις με τον Μπενζεμά να ισοφαρίζει αλλά να μην καταφέρνει η Βασίλισσα να γυρίσει το ματς τούμπα.

    Σε άλλα ματς στην ισπανική λίγκα η Μπιλμπάο φιλοδώρησε την Εϊμπάρ με 5 γκολ, Λα Κορούνια και Βαλένθια πήραν από έναν πόντο ερχόμενοι ισοπαλία με 1-1 στο Ριαθόρ, Eσπανιόλ και Βιγιαρεάλ ισόπαλες και αυτές με 2-2.

    Η Βαγιεκάνο νίκησε με 3-0 τη Θέλτα που δείχνει να έχει χάσει τη φόρμα της που την είχε οδηγήσει στην τετράδα. Ένα ματς μένει για να ολοκληρωθεί η 21η αγωνιστική, το οποίο γίνεται σήμερα μεταξύ Λεβάντε και Λας Πάλμας.

    ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

    Μάλαγα-Μπαρτσελόνα 1-2

    Μπέτις-Ρεάλ Μαδρίτης 1-1

    Ατλέτικο Μαδρίτης-Σεβίλλη 0-0

    Εσπανιόλ-Βιγιαρεάλ 2-2

    Γρανάδα-Χετάφε 3-2

    Βαγιεκάνο-Θέλτα 3-0

    Aθλέτικ Μπιλμπάο-Εϊμπάρ 5-2

    Λα Κορούνια-Βαλένθια 1-1

    Σπόρτινγκ Χιχόν-Ρεάλ Σοσιεδάδ 5-1

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα