32 C
Athens
Saturday, July 27, 2024
More

    Η Ελληνίδα που χτυπάει το καμπανάκι στη Ν.Υόρκη για το προσφυγικό

    Στα πιο πολυσύχναστα σημεία της Νέας Υόρκης οι περαστικοί βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα περίεργο θέαμα . Μια νέα κοπέλα άλλοτε μόνη κι άλλοτε συνοδευόμενη από άτομα διαφόρων εθνικοτήτων, να περπατά φορώντας ένα πορτοκαλί σωσίβιο .

     

    Η 26χρονη Ελληνίδα Γεωργία Λαλέ, η οποία θέλει με αυτό τον τρόπο να ευαισθητοποιήσει την αμερικανική κοινή γνώμη και να περάσει το μήνυμα για το προσφυγικό έτσι όπως επικεντρώνεται στην πατρίδα της με την ένταση που του αρμόζει .

    Είμαι τόσο περήφανη δηλώνει η Γεωργία που ζει πλεόν μόνιμα στη Νέα Υόρκη λόγω καριέρας και μεταπτυχιακού στο School of Visual Art με υποτροφία. Περήφανη για τους συμπατριώτες μου που σώζουν ζωές , μακάρι να ήμουν και εγώ εκεί να προσφέρω σε αυτό το δύσκολο έργο.

    Πολλοί είναι εκείνοι που μέσω της Γεωργίας που την ακολουθούν γιατί γνωρίζουν το σκοπό που είναι ντυμένη στα μαύρα και φοράει το πορτοκαλί σωσίβιο . Στη μνήμη όσων χάθηκαν και στους συμπατριώτες της Έλληνες που συνεχίζουν να σώζουν ζωές παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και οι ίδιοι .

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα