26.6 C
Athens
Saturday, July 27, 2024
More

    Η Αντριάνα και το δελτίο της ΕΡΤ

    Η παρουσιάστρια της ΕΡΤ Αντριάνα Παρασκευοπούλου έστειλε εξώδικο στην ΕΡΤ και της απάντησαν από το γραφείο τύπου .

    Η κυρία Παρασκευοπούλου θεώρησε υποτιμητική την πρόταση που της έγινε για πρωινό δελτίο και αρνήθηκε να συνεργαστεί, δηλώνοντας ότι μόνο το δελτίο ειδήσεων των 18:00 μπορεί να αναδείξει την επαγγελματική ιδιότητά της και με σχετικό εξώδικο που απέστειλε στην εταιρεία υποστηρίζει την άποψή της.

    Η συμπεριφορά της κυρίας Παρασκευοπούλου είναι προσβλητική, κυρίως για τους συναδέλφους της που ανέλαβαν να στηρίξουν την προσπάθεια της εταιρείας, πολλοί από τους οποίους, παρότι μετακινήθηκαν σε άλλες θέσεις ή δεν παρουσιάζουν πλέον εκπομπές, συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με τις αρμοδιότητες που έκρινε η εταιρεία να τους αναθέσει.

    Η ΕΡΤ Α.Ε. αξιοποιεί όλο το δυναμικό της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προκειμένου να πετύχει το βέλτιστο αποτέλεσμα και να εκπληρώσει τους στόχους και την αποστολή της. Οι ευθύνες που ανατίθενται σε κάθε εργαζόμενο ανταποκρίνονται πάντοτε στην περιγραφή της θέσης εργασίας του, αναλόγως της ειδικότητας. Είναι συνεπώς αδιανόητο ο κάθε εργαζόμενος να επιλέγει ποια δουλειά, πότε και πού θα την κάνει – κατ’ επέκτασιν δεν μπορεί κάθε παρουσιαστής να επιλέγει το Δελτίο Ειδήσεων που θα παρουσιάζει.»

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα