26.6 C
Athens
Saturday, July 27, 2024
More

    Αφανείς ήρωες με κοινωνικό έργο

    Υπάρχουν Πρόεδροι, Διοικητές, Προϊστάμενοι και όμως μπορεί πολλοί να μην γνωρίζουν ότι οι παραπάνω είναι κλεισμένοι στα γραφεία τους και δίνουν εντολές από τα τηλέφωνα.

    Στο Δημόσιο Ελληνικό νοσοκομείο Ευαγγελισμός υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι συνεχίζουν να τιμούν και να θεωρούν λειτούργημα και κοινωνικό αγαθό την θέση τους από τον τομέα της υγείας . Έναν τομέα που στις μέρες μας περνάει δύσκολα ως φυσική συνέπεια των προηγούμενων ετών με διαχειρίσεις που έφεραν τις σημερινές συνέπειες.

    Εδώ όμως και αρκετά χρόνια που παρακολουθούμε από κοντά τον τομέα της Υγείας και τα Δημόσια νοσοκομεία της χώρας μας θα θέλαμε να φωτογραφίσουμε έναν άνθρωπο που τιμά την θέση του με πράξεις που ελάχιστοι θα έμπαιναν στη διαδικασία να ασχοληθούν .

    Ο λόγος για τον κ. Δημήτρη Χονδρό Διευθυντή Ακτινολογικού στον Ευαγγελισμό και Vice-President στην Ελληνοαμερικανική Φιλανθρωπική Οργάνωση AHEPA  με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει .

    Όλοι γνωρίζουν το έργο του και το πιο ωραίο από όλα είναι να μιλούν ο άλλοι για σένα . Ακούραστος υπεύθυνος στο πιο δύσκολο τμήμα του Ευαγγελισμού καταφέρνει να ξεχωρίζει με το ήθος την εργατικότητα αλλά και την καλή ευπρόσδεκτη διάθεση για τον καθένα ξεχωριστά . Όλα τα περιστατικά περνούν από τον ίδιο δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω ελέγχει και νοιάζεται για όλους ισότιμα όπως θα έκανε για δικούς του οικογενειακού δεσμού ανθρώπους.

    Μέσα από την ματιά του και την επιτήρηση όλων των ασθενών μπορεί να ξεχωρίσει οικογένειες και ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη από βοήθεια όχι απαραίτητα οικονομική και μόνο αλλά γενικότερα. Ο ίδιος ενδιαφέρεται και μπαίνει στη διαδικασία να ασχοληθεί και να δώσει λύσεις σε θέματα και προβλήματα που για άλλους φαίνονται βουνό .

    Και προσωπικά ο ίδιος αλλά και μέσα από την AXEPA είναι ένας άνθρωπος που αξίζει συγχαρητηρίων γιατί είναι παράδειγμα προς μίμηση .

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα