26.6 C
Athens
Saturday, July 27, 2024
More

    Απειλές για παραιτήσεις στο ΣΥΡΙΖΑ

    Δύσκολες ώρες περνάει ο ΣΥΡΙΖΑ που η σύσκεψη υπό τον Τσίπρα στη Βουλή έχει να κάνει με τον προγραμματισμό του κυβερνητικού έργου αλλά και τις συντονισμένες κινήσεις που έχουν δρομολογηθεί στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων , για το ασφαλιστικό και την πορεία του ελληνικού προγράμματος .

    Επίσης το απόγευμα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεδριάσει το απόγευμα , με αντικείμενο το ασφαλιστικό . Η πολιτική μάχη για την υπεράσπιση των ελληνικών θέσεων και την συντήρηση των εσωτερικών αναταράξεων σε Σύριζα και ΑΝΕΛ διότι το τελευταίο διάστημα οι εντάσεις από πολλά σκάνδαλα που παίρνουν το φως της δημοσιότητας έχουν προκαλέσει γκρίνιες στο εσωτερικό και του μικρότερου κυβερνητικού εταίρου που συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ των Οικολόγων Πράσινων .

    Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης δηλώνει σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Εφημερίδα των Συντακτών ότι :” Αν μου ζητήσουν οι Οικολόγοι Πράσινοι να ανεξαρτητοποιηθώ , θα παραιτηθώ από τη βουλευτική μου έδρα . Με τον τρόπο αυτό επιβεβαιώνει ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στο εσωτερικό με αφορμή την παραχώρηση χρήσης αιγιαλού σε νέα τουριστική μονάδα στην Ιο . 

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα