23.4 C
Athens
Sunday, September 29, 2024
More

    Απαράδεκτο σχόλιο Λαζόπουλου για τον ανάπηρο Σόιμπλε

    Πολύ έντονη κριτική δέχεται από αργά εχθές το βράδυ κατά την προβολή της εκπομπής Αλ τσαντίρι με παρουσιαστή τον Λάκη Λαζόπουλο μετά τον άστοχο σχολιασμό για τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε .

    Έχει ξεσπάσει σάλος διότι όταν ο Λάκης Λαζόπουλος είπε χαρακτηριστικά :” Το μυαλό του Σόιμπλε καθηλώθηκε γιατί είναι ανάπηρος σε καρέκλα ” , ξεσηκώθηκε ο πρόεδρος των ΑΜΕΑ .

     

    Τα Social media πήραν φωτιά με το κοινό να κατηγορεί τον ηθοποιό παρουσιαστή , για απαράδεκτη και ρατσιστική συμπεριφορά καθώς η συγκεκριμένη αναφορά προσβάλλει χιλιάδες ανθρώπους και τις οικογένειες τους που δίνουν καθημερινά μάχη για μια καλύτερη ζωή .

    Ο κ. Βαρδακαστάνης πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία είπε: ” Δεν θα μιλήσω για ρατσισμό, θα πω μόνο πως ο κύριος Λαζόπουλος δεν ξέρει πώς είναι να έχεις για πόδια ένα αμαξίδιο . Θα ήθελα επίσης να του πω ότι δεν είναι καρέκλα , αλλά αμαξίδιο , δηλαδή πόδια , για να λειτουργούμε αυτόνομοι “.

    Συνέχισε λέγοντας : ” Περιμένουμε από τον κ. Λαζόπουλο να έχει μετανιώσει για αυτή του την αναφορά και να απευθύνει μια συγνώμη προς τις Ελληνίδες και τους Έλληνες με κινητική αναπηρία ” κατέληξε .

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα