26.6 C
Athens
Saturday, July 27, 2024
More

    Αίσχος – Άμεσα να δράσει το ΕΣΡ της Βουλής

    Τέτοιες εκφράσεις εντός του κοινοβουλίου, υποτιμητικές με εξευτελιστικούς χαρακτηρισμούς, που εξαπολύουν οι πολιτικοί εκατέρωθεν,

     ένας για τον άλλον και μιλάμε για τους ανθρώπους που στείλαμε με την ψήφο μας και που εκπροσωπούν τη χώρα, είναι επιεικώς τραγικοί.

    Αλλά μήπως και αυτοί δεν είναι οι καθρέπτες μας , αν δεν αλλάξουμε εμείς δεν θα αλλάξουν αν και το ΕΣΡ στη Βουλή από τη στιγμή που προβάλλεται το κανάλι και το βλέπει κόσμος εντός και εκτός συνόρων θα πρέπει να πάρει τα μέτρα του και πατήσει κανένα πρόστιμο να βουτάνε πρώτα την γλώσσα στο μυαλό τους πριν μιλήσουν ( το θέμα είναι αν έχουν ) .

    Θρασύτατος , ημιμαθής , απαίδευτος , ανιστόρητος και ξεπερνά τα όρια του γραφικού . Τάδε έφη η κ.Χρυσοβελώνη αν σας λέει κάτι που είχε διορίσει τους δικούς της και αυτή σε θεσούλες , εκφράσεις προς τον πρόεδρο του Ποταμιού Στάυρο Θεοδωράκη .

    Αυτός βέβαια με την σειρά του είχε προηγουμένως χαρακτηρίσει με ανάλογες εκφράσεις τον κ.Σπίρτζη και ο κ.Σπίρτζης είχε απαντήσει αναλόγως και στη συνέχεια επειδή είχε τον τελευταίο λόγο πάλι ο κ. Θεοδωράκης ανέλαβε η κυρα – Μαρίνα … ΕΣΡ τι κάνεις ψάχνεις για μέλη έμαθα .

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα