14.1 C
Athens
Tuesday, March 21, 2023
More

  Το βαπόρι από την Περσία ….χάθηκε στα Υπουργεία

  Όλα τα παράξενα και παράδοξα μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν. Δεν εξηγείτε αλλιώς το γεγονός ότι ενώ εδώ και πολλές ημέρες έχει δημοσιοποιηθεί η συνταρακτική είδηση ότι στο πλοίο Blume, το οποίο ακινητοποιήθηκε από την Ισπανική ακτοφυλακή , βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4,5 τόνοι κοκαϊνης , τηρείται σιγήν ιχθύος από τους Αρμοδίους.

  Εκπρόσωποι της πλοιοκτήτριας και διαχειρίστριας εταιρίας φέρονται ότι είναι δυο Έλληνες . Ένας άνεργος 22 ετών και μια μεσήλικας νοικοκυρά .

  Μπορεί σε πρώτη ανάγνωση να φαίνεται κωμικό αλλά η ουρά της ιστορίας αυτής έχει και πολιτικό σασπένς . Οι πρώτες πληροφορίες οι οποίες διοχετεύτηκαν στα μέσα ενημέρωσης, ήταν, ότι πίσω από το συγκεκριμένο πλοίο, υπάρχει Έλληνας εφοπλιστήςόχι πρώτο όνομα- γνωστός στην πιάτσα, για την πολυτελή διαβίωση του και τους ισχυρούς φίλους του .

  Από εκείνη την αποφράδα ημέρα χάνονται , όχι τα ίχνη του πλοίου , αλλά οι πληροφορίες για την εξέλιξη της ιστορίας αυτής, αφού δεν γίνεται πλέον καμία αναφορά, ούτε στην υπόθεση, αλλά ούτε και στο όνομα για το ποιος είναι ο εν λόγο εφοπλιστής. 

  Βέβαια στο πρόσφατο παρελθόν “τύπος” , αρμόδιοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες , δεν επέδειξαν την ίδια συμπεριφορά σε άλλον , πραγματικό εφοπλιστή,  -πρώτο όνομα-, που ενώ δεν αποδείχτηκε ποτέ, το παραμικρό για αυτόν , προσπαθούσαν διακαώς να τον συνδέσουν με αντίστοιχη περίπτωση , εκτοξεύοντας τόνους λάσπης σε βάρος του , ακόμα και από το βήμα της Ελληνικής Βουλής. 

  Για το πλοίο Blume όμως και τον εφοπλιστή που φέρεται που είναι πίσω από αυτή την ιστορία τηρείται σιγή ασυρμάτου.

  Ποιος είναι λοιπόν ο μικρός στο μέγεθος αλλά πλούσιος στην τσέπη ναρκέμπορος που πλουτίζει μοιράζοντας τον θάνατο ;

  Γιατί δεν ξεκαθαρίζει άμεσα η ιστορία που πλήττει την Ελλάδα μια χώρα που διαθέτει τεράστιους εφοπλιστές και την τιμούν στα πέρατα του κόσμου καθιστώντας την Παγκόσμια Ναυτική Υπερδύναμη;

  Σε μια άλλη χώρα τα ερωτήματα αυτά θα είχαν απαντηθεί ήδη, οι αποκαλύψεις θα ήταν δεδομένες και οι οποιοι υπεύθυνοι θα είχαν πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης .

  Για τον Έλληνα Υπουργό Τάκη Θεοδωρικάκο όλα αυτά είναι απλά ρητορικά . Έχει να ασχοληθεί με πολύ πιο σοβαρά θέματα . Πόσο μεγάλη θα είναι η φρουρά του στην εξοχική κατοικία του , τα συγχαρητήρια που θα δώσει στον εαυτό του για τη σύλληψη υπεύθυνου για την θανάτωση ενός τετράποδου , να δεξιωθεί τους μελλοντικούς του ψηφοφόρους σε πολυτελέστατα μαγαζιά στα Νότια προάστια και εσχάτως με τις αποστρατεύσεις αξιωματικών που δεν είναι της αρεσκείας του και εκθέτουν με τις αποκαλύψεις τους το προφίλ που διακαώς επιχειρεί να φιλοτεχνήσει. 

  Καμία μομφή για ενδεχόμενο δόλο . Εξάλλου όπως και ο ίδιος δηλώνει δημόσια στο Υπουργείο που προϊσταται , κανείς δεν τον ενημερώνει .

  Ένα ,  από τα σημαντικότερα Υπουργεία , το  Υπουργείο Προστασίας    του Πολίτη  ,  ο  Πρωθυπουργός   αποφάσισε   να το  αναθέσει   στον Τάκη ,  μήπως  ήρθε η ώρα  να τον απαλλάξει ;

  Τελευταία Άρθρα

  spot_img

  Σχετικά Άρθρα