20.2 C
Athens
Thursday, October 5, 2023
More

  Ποιος είναι ο εκλεκτός πολιτικός του Μητσοτάκη που σύχναζε στα πάρτι του Τζότζο στη Μύκονο της ακολασίας και των ναρκωτικών

  Δεν είναι η πρώτη φορά που τα πάρτι “Πεταλούδας” απασχολούν τον νόμο καθώς τόσο σε Μύκονο όσο και σε Σίφνο, οι μαζώξεις έδιναν και έπαιρναν από τις εποχές του κορωνοϊού και πρωτύτερα.

  Γνωστός επιχειρηματίας  νυχτερινών μαγαζιών ο ηθικός αυτουργός Γ.Γ. οι καλεσμένοι όλοι επώνυμοι με την ευρύτερη έννοια του γνωστού από χώρους που αντικατροπτίζονται στα μέσα ενημέρωσης και όχι μόνο. Δεν ήταν απλοί , κοινοί θνητοί αλλά, όλοι τους από κάπου καλά κράταγε η σκούφια τους .

  Από τη σόου μπιζ θα σκεφτόταν κάποιος  ήταν το μεγαλύτερο ποσοστό των καλεσμένων αλλά θα πέσει έξω διότι ισχυροί επιχειρηματίες εντός και εκτός συνόρων άνθρωποι της τηλεόρασης υπεράνω πάσης υποψίας δικηγόροι καθηγητές αλλά και πολιτικοί έδιναν πυκνά συχνά το παρόν στον Κύριο Πεταλούδα.

  Μάλιστα ένας από αυτούς ενεργός πολιτικός και “πουλέν” του Μητσοτακέικου γκρουπ…

  Το  πολιτικό παιδί της Νέας Δημοκρατίας με τα αρχικά Κ.Κ. ο οποίος είναι πρόσφατα παντρεμένος και πατέρας έδινε το παρόν ανελλιπώς στα «πεταλουδάτα» πάρτι του Γ.Γ. κάνοντας μάλιστα και προεκλογικό αγώνα με νέους πιθανούς ψηφοφόρους.

  Σε μια ακόμα βίλα όπου παρά το γεγονός ότι η μουσική και τα φωτορυθμικά φαίνονταν από μεγάλη απόσταση, οι μόνοι που έμπαιναν όπως πάντα , ήταν όσοι είχαν την… τιμή να έχουν την πρόσκληση με την «butterfly» (πεταλούδα) με το αντίτιμο έως και 2.500 ευρώ.  Δεν γνωρίζουμε εάν στην τιμή συμπεριλαμβάνονταν ποτά και ναρκωτικά αλλά σίγουρα ήταν καλά λεφτά για να συναναστραφείς με τον συγκεκριμένο κόσμο.

  Στους λογαριασμούς των σόσιαλ media των εμπλεκομένων  είθισται αρκετά νωρίς , ενημέρωση ότι επρόκειτο να γίνει πάρτι . Το μόνο , πρόβλημα ήταν ότι δεν θα μπορούσε κάποιος να ξέρει το ακριβές σημείο μέχρι την τελευταία στιγμή που δίνονται  οι συντεταγμένες από τους διοργανωτές.

  Στο τελευταίο πάρτι “πεταλούδας” ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Σύρου και οργανώθηκε επιχείρηση από δεκάδες αστυνομικούς. Όταν πλησίασαν την περιοχή «Φανάρι» δεν ήταν και πολύ δύσκολο να βρουν πού είχε στηθεί το πάρτι.

  Δυνατή μουσική, φώτα, λέιζερ που δεν άφηναν κανέναν, σε μεγάλη απόσταση να ησυχάσει. «Δεν ήταν ένα ιδιωτικό πάρτι αλλά μια δημόσια συγκέντρωση με περίπου τριακόσια άτομα» λέει αστυνομικός που συμμετείχε στην επιχείρηση. Όταν οι αστυνομικοί πλησίασαν, η μουσική έκλεισε και επικράτησε μια… κινητικότητα με πολλούς καλεσμένους να προσπαθούν να κλειδωθούν μέσα σε δωμάτια και τουαλέτες.

  Ως διοργανωτής του πάρτι στο συγκρότημα με τις πολυτελέστατες βίλες εμφανίστηκε ο Γ.Γ. ενώ ως προσωρινά υπεύθυνη του χώρου μια γυναίκα με τα αρχικά Ρ.Α. Όσο για τους γνωστούς που προαναφέραμε , όπου φύγει φύγει πηδώντας πολλές μάνδρες και βραχάκια στις ερημιές της Μυκόνου.

   

   

   

   

   

   

   

  Τελευταία Άρθρα

  spot_img

  Σχετικά Άρθρα