14.1 C
Athens
Tuesday, March 21, 2023
More

  Οι στόχοι, οι αξίες και τα επόμενα βήματα της νέας Nova

  Ο Μιχάλης Αναγνωστάκος, Chief Marketing Officer της Nova, μίλησε για τη νέα, μεγαλύτερη Nova, τους στόχους και τις αξίες της, τα επόμενα βήματά της και την καινοτομία που τη χαρακτηρίζει ως μέλος του United Group.

  “Η συνένωση της Nova και της Wind δημιουργεί μία νέα, ισχυρή και διαφορετική Nova που ως ολοκληρωμένος πλέον πάροχος με προϊόντα κινητής, σταθερής και internet, ψυχαγωγίας καθώς και λύσεις ICT για μεγάλα έργα, παρέχει ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει σήμερα η τεχνολογία σε προσιτές τιμές. Η συνένωση αυτή είναι προς όφελος του πελάτη, που πλέον έχει περισσότερες δυνατότητες απολαμβάνοντας μία ακόμα καλύτερη εμπειρία”.

  “Πάμε όμως ένα βήμα ακόμα πιο μακριά. Αλλάζουμε τις αρχές που διέπουν τη διάδραση μεταξύ εταιρείας και πελατών. Μέσα από ξεκάθαρους κανόνες δεσμευόμαστε για συγκεκριμένα πράγματα έναντι των πελατών μας, όπως ότι τα συμβόλαιά μας είναι πραγματικά προσιτά για όλους, ότι οι λογαριασμοί δεν κρύβουν εκπλήξεις, ότι τα απεριόριστα data δεν είναι για λίγους αλλά για όλους και φυσικά ότι η πρόσβαση στις υπερυψηλές ταχύτητες του internet είναι δικαίωμα όλων”.

  “Ο πελάτης είναι το Α και το Ω για την εταιρεία. Προσπαθούμε να προσφέρουμε τα καλύτερα δυνατά προϊόντα, στις καλύτερες δυνατές τιμές, με την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Παράδειγμα, οι προσφορές μας στα συμβόλαια κινητής από 13 ευρώ, απεριόριστη επικοινωνία από 27 ευρώ, 500Μbps μόλις στα 26 ευρώ και 1 Gbps στα 33 ευρώ. Πέρα από την τεχνολογία και τις τιμές, κοιτάμε και τον πελάτη στα μάτια. Δεν υπάρχουν διαφορετικές τιμές για νέους και υφιστάμενους πελάτες. Δεν χρειάζεται ο πελάτης να διαπραγματευτεί για να πάρει μία καλή τιμή. Θέλουμε ο πελάτης να έχει εμπιστοσύνη απέναντί μας και αυτό πιστεύουμε είναι πιο σημαντικό από οποιαδήποτε τιμή, όσο καλή και να είναι αυτή”.

  “Νέα προϊόντα θα διατίθενται όσο οι ανάγκες των πελατών αλλάζουν ή αυξάνονται οι απαιτήσεις τους. Κάναμε μία νέα αρχή δείχνοντας δείγματα γραφής. Θα είμαστε κοντά στον πελάτη, στις ανάγκες του και στο ταξίδι του ψηφιακού μετασχηματισμού που έχει ήδη ξεκινήσει”. 

  “H νέα ομάδα αποτελείται από ανθρώπους της Nova και της πρώην πλέον Wind. Με κοινό όραμα την αλλαγή του τοπίου των τηλεπικοινωνιών και της ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, στόχος όλων μας είναι δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να βρισκόμαστε στο πλευρό των πελατών μας”

  Η ενοποίηση δημιούργησε έναν νέο ισχυρό πόλο στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών. Σήμερα, μέσα από το διευρυμένο δίκτυο των περίπου 300 καταστημάτων, εξυπηρετούνται συνολικά 3,8 εκατομμύρια συνδρομητές.

  “Ως μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και ΜΜΕ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, έχουμε την ευκαιρία να αξιοποιούμε την πολυετή και σύγχρονη τεχνογνωσία ενός ομίλου που έχει ξεχωρίσει στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών. Παράλληλα, η δέσμευση της United Group για επενδύσεις ύψους 2 δισ. ευρώ στην Ελλάδα έως το 2027, αποτελούν ψήφο εμπιστοσύνης στις προοπτικές της χώρας και φυσικά δημιουργούν συνθήκες ανάπτυξης τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο”.

  Το DNA της United Group είναι η καινοτομία. Η πλατφόρμα συνδρομητικής τηλεόρασης ΕΟΝ είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Έχει δημιουργηθεί εξολοκλήρου από το ερευνητικό της κέντρο, τη United Cloud, και σε όποιες χώρες έχει διατεθεί έχει αγαπηθεί από τους πελάτες. Η Nova αποκομίζει τα οφέλη αυτής της καινοτομίας και έχει διαθέσει μέσα σε 15 μήνες την ΕΟΝ σε περισσότερους από 300 χιλιάδες πελάτες.

  Στόχος της εταιρείας είναι το χτίσιμο μιας ισχυρής σχέσης με τους πελάτες, η οποία θα εξελιχθεί σε βάθος χρόνου στη δημιουργία ενός μακροχρόνιου ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος! Επίσης, στόχος είναι η απρόσκοπτη επικοινωνία και συνδεσιμότητα να είναι προσβάσιμη για όλους, χωρίς περιορισμούς, προκειμένου να μπορέσει η χώρα να κάνει το άλμα στον ψηφιακό μετασχηματισμό. Και αυτά είναι μόνο η αρχή! Το ταξίδι της νέας Nova μόλις ξεκίνησε και είναι ήδη συναρπαστικό.

  Τελευταία Άρθρα

  spot_img

  Σχετικά Άρθρα