20.2 C
Athens
Thursday, October 5, 2023
More

  Ο μετεωρισμός του ΣΥΡΙΖΑ και πιθανές σωτήριες λέμβοι για να μην βρεθεί κάτω από τις 20 μονάδες

  Η εκλογική κατραπακιά που δέχθηκε το κόμμα ΣΥΡΙΖΑ και “πάγωσε” μέχρι και τους τοίχους της Κουμουνδούρου, ήταν παράλληλα μια καμπανιά που πρέπει να ηχήσει δυνατά στα αυτία του Αλέξη Τσίπρα ώστε να κατανοήσει ότι τελικά ο κόσμος δεν αντέχει άλλο την αντιπολίτευση των τρολ , δεν θέλει άλλες δολοφονίες χαρακτήρων , αισθάνεται ανασφάλεια με την συνωμοσιολογία , δεν επιβραβεύει ακολούθους μέσω σόσιαλ που σπεύδουν σε χυδαίες επιθέσεις αν κάποιος εκφράσει αρνητική άποψη για τις θέσεις στελέχους ή του ίδιου του κόμματος και φυσικά δεν αντέχει άλλη καταστροφολογία χωρίς συγκεκριμένες λύσεις και προτάσεις που φυσικά θα πρέπει να είναι ρεαλιστικές ή έστω πιθανές.

  Το λογύδριο , με ένα νόμο και ένα άρθρο που το σκίζω την επόμενη ημέρα και με δημοψηφίσματα απολύτως αναξιόπιστα που αποτέλεσαν ανεπιστρεπτί την μοίρα του ΣΥΡΙΖΑ στο μαύρο κάδρο της ιστορίας , θα είναι μια κατ εξακολούθηση λάθος επένδυση , αν γίνει και τρίτη φορά , αφού φαίνεται ότι θα το χρεωθεί στο τέλος 100% ως ο Αργηγός που πήγε και ήρθε ως μετεωρίτης.

  Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο  Αλέξης Τσίπρας , ομολόγησε πως η πρώτη του σκέψη ήταν η παραίτηση. Όπερ και επιβεβαιώνει τις συνομιλίες του κατά την πρώτη συνεδρίαση του εκτελεστικού γραφείου  περί και της σκέψης του ακόμη και να παραδώσει εν κινήσει το κόμμα σε άλλη ηγεσία, την οποία απέρριψε και γιατί, όπως είπε στους συνεργάτες του, “δεν θα ήταν έντιμο”. Κανείς δεν διαφώνησε επ’ αυτού αλλά και επί της απόφασης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να παραμείνει και για τη νέα μάχη.

  Ο ίδιος, τώρα έχει την ευκαιρία και προλαβαίνει να αλλάξει τα κακώς κείμενα που τον έφεραν στις 20 μονάδες διαφορά από το πρώτο κόμμα. Ξεκινώντας την εκκαθάριση. Φαίνεται ότι ήταν λάθος να πάρει πίσω την μη υποψηφιότητα του αψή Κρητικού Παύλου Πολάκη όλη η Κρήτη έγινε ΜΠΛΕ .

  Έβαλε στις πρώτες θέσεις οι οποίες εκτός από τιμητικέ εκφράζουν και το γίγνεσθαι της πολιτικής ιστορίας του κόμματος αλλά και τι πρεσβεύει στις γενικές και ειδικές του ιδέες και εκεί τοποθέτησε την επίσης αμφιλεγόμενη Έλενα Ακρίτα και την νεοφερμένη νύφη από τα παλιά ,  Πόπη Τσαπανίδου. Τα αποτελέσματα δεν ήταν και τόσο ενθαρυντικά ούτε με το “Πρόεδρε έλα με φόρα” ούτε και με την “κόκκινη ακρίδα” εναντίον των “μπλε”.

  Στο κάτω κάτω αφού ήταν τόσο ισχυρές για τον Αλέξη Τσίπρα θα έπρεπε να δοκιμαστούν στον στίβο της μάχης και όχι εκ του ασφαλούς. Να περπατήσουν στον κόσμο και όχι πίσω από ένα πληκτρολόγιο να κάνουν αντιπολίτευση της “τρούμπας” .

  Αν όπως λένε πηγές πολύ κοντά στον Πρόεδρο , “καθάριζε” το πεδίο στο ζήτημα αυτό και άλλαζε τη σκακιέρα ίσως έδειχνε ότι πραγματικά είναι ηγέτης όπως τον αποκαλούν στο χώρο του που γρήγορα αντιλαμβάνεται και διορθώνει και επανεξετάζει ώστε να προχωρά μπροστά χωρίς βαρίδια για το σύνολο του Ελληνικού λαού πρώτα από όλα. Αφού παραδέχτηκε ότι κανείς δεν υπάρχει περίπτωση να θέσει δημόσια έως τις 25 Ιουνίου –ακόμα και να υπονοήσει– θέμα επόμενης μέρας για τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς τον νυν πρόεδρό του στο τιμόνι, τώρα πρόεδρε πάρε φόρα και απαλλάξου από ότι σε γκρέμισε στα αποτελέσματα των εκλογών της 21 Μαϊου 2023.

   

  Τελευταία Άρθρα

  spot_img

  Σχετικά Άρθρα