38.9 C
Athens
Friday, July 30, 2021
More

  Ο αστυνομικός της Ηλιούπολης που έσπρωχνε κοριτσάκια στην πορνεία

  Υπό τις εντολές του «Ελ Τάσο», ενός πρώην φωτογράφου που εξελίχθηκε στον πιο ισχυρό παράγοντα του χώρου, περίπου 50 Ελληνίδες νοικιάζουν το κορμί τους συστηματικά και, μάλιστα, πολλές φορές μέσα στην ημέρα. Οχι μόνο σαν παράνομες πόρνες, αλλά και σαν κανονικές σκλάβες του σεξ, βάσει ενός αναλυτικού καταλόγου ο οποίος προβλέπει αμοιβές από 180 έως 4.000 ευρώ για κάθε call girl. Οι τιμές διαφοροποιούνται αναλόγως του είδους των προσφερόμενων ερωτικών υπηρεσιών και της διάρκειάς τους.

  Η σύλληψη του 39χρονου αστυνομικού στην Ηλιούπολη, τα στοιχεία που αποκαλύπτονται λίγο-λίγο μέσα από τις καταγγελίες της 19χρονης, καθώς και άλλων γυναικών οι οποίες εκδίδονταν υπό παρόμοιες συνθήκες, αποτυπώνουν τη δράση ενός κυκλώματος στυγνής εκμετάλλευσης και απροκάλυπτης εμπορίας λευκής σάρκας. Καμία υποδιεύθυνση της ΕΛ.ΑΣ., ούτε καν το ΣΔΟΕ δεν δοκίμαζε να διερευνήσει λίγο βαθύτερα το τι κρύβεται πίσω από μια πασίγνωστη ιστοσελίδα όπου εκτίθενται τα προς ενοικίαση κάλλη των «μαγικών κοριτσιών».

  Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει μία γυναίκα που είχε την ατυχία να μάθει εκ των έσω πώς λειτουργεί το κύκλωμα εκπόρνευσης, «μας εκβίαζαν ότι αν τολμούσαμε να φύγουμε από το σπίτι, θα έστελναν πρόστυχες φωτογραφίες στους γονείς μας. Ετσι φοβέριζαν περισσότερο τις πιο μικρές και ιδιαίτερα όσες είχαν φέρει από την επαρχία. Αυτές φοβόντουσαν να αντιδράσουν περισσότερο από τις άλλες. Εγώ είπα “τέρμα, ως εδώ, θα πάω στην Αστυνομία κι ό,τι θέλει ας γίνει”, όταν διαπίστωσα ότι ανάμεσά μας υπήρχαν και ανήλικες».

  Μοιάζει απίστευτο, αλλά όλα όσα περιγράφονται από τις πρωταγωνίστριες αυτής της ιστορίας διαδραματίζονται στην Αθήνα, σε κατοικίες όπου πολύ νεαρές κοπέλες, ενίοτε από την επαρχία, κρατούνταν έγκλειστες και υπό καθεστώς ομηρίας. Εκτός από τις διηγήσεις, υπάρχουν και φωτογραφίες από το εσωτερικό ενός μεγάλου διαμερίσματος, το οποίο χρησιμοποιούνταν από τους μαστροπούς ως βασικός χώρος φιλοξενίας οργίων. Με ένα υπερμέγεθες τζακούζι να δεσπόζει, τζάκι, στρογγυλό τραπέζι και αισθησιακό ημίφως, το όλο σκηνικό παραπέμπει, όσο πιο κραυγαλέα γίνεται, σε αίθουσα τέλεσης ρωμαϊκών οργίων. Οι δήθεν αλαβάστρινοι κίονες και οι νεοκλασικές προτομές, οι χρυσές επενδύσεις κ.λπ. συντείνουν στην ενορχήστρωση της φαντασίωσης, έτσι ώστε ο πελάτης να λαμβάνει στο υποσυνείδητο το μήνυμα ότι «εδώ μέσα όλα επιτρέπονται».

  Ο «Ελ Τάσο» δεν είναι καθόλου άγνωστος στις διωκτικές αρχές. Παλαιότερα, μια 17χρονη μαθήτρια Λυκείου είχε καταγγείλει στην Αστυνομία ότι ο αρχι-μαστροπός την πίεζε να δοκιμάσει την πορνεία, υποσχόμενος πολύ και εύκολο χρήμα.

  Latest articles

  spot_img
  spot_img

  Related articles