16.5 C
Athens
Tuesday, March 21, 2023
More

  Έπρεπε να τα πει δημόσια η Ναταλία Γερμανού για να μας θυμίσει τον άξεστο Ευαγγελάτο με τα στημένα ρεπορτάζ που έθαψε στο βρώμικο παρελθόν του

  Ο ανυποψιάστος  τηλεθεατής, ενδεχομένως να μην γνωρίζει ότι ο κόσμος των ΜΜΕ, δεν είναι αγγελικά πλασμένος και η τηλεθέαση καθορίζει και την στρατηγική τους. Θα φρεσκαριστεί η μνήμη του αν πάμε μια 20 ετία πίσω και πάρει  μια γεύση από τις «μαϊμουδιές» που επινοούν διάφοροι επανεμφανιζόμενοι «έγκυροι» και ευφάνταστοι δημοσιογράφοι για να δώσουν αίμα, δακρυά και @@@μα για να κάνουν νούμερα και να είναι ξανά και οι ίδιοι νούμερα πρώτα.

  Ως γνωστόν Εντυπώσεις=Τηλεθέαση=Διαφημίσεις=Χρήμα=Και πολλά άλλα.

  Θα θυμάστε ότι περισσότερο από μια 15ετία ο Ευαγγελάτος ή αλλιώς “Εισαγγελάτος” στο παρατσούκλι έμεινε εκτός τηλεοπτικών δεκτών και αφιερώθηκε στην δημιουργία του webportal, newsit.gr .Στην αρχή λίγο παρακμιακού τύπου με το ίδιο στυλ που είχε συνηθίσει να παρουσιάζει τα γεγονότα, ακραίων περιστατικών και σαρκοβόρων ειδήσεων αργότερα όταν σιγά σιγά ξguest μαζεύτηκε και έκανε αναλόγως την εξουσία τα χατήρια όσων των χορηγούσαν . Πραγματικά ήταν εκπληκτικές οι διαφημίσεις που έπερνε από τόσο νωρίς ένα site του ηλεκτρονικού τύπου που ακόμα δεν είχε τόσο διαδοθεί ως τρόπος ενημέρωσης. Μπράβο του και ξαναμπράβο του. Λίγο μετά ξεκίνησε τις εμφανίσεις του δειλά δειλά λίγο στο κανάλι του Βρυώνη λίγο μετά στο κανάλι του Σαββίδη και μετά αφού ο φίλος και παλαιός συνεργάτης του ανέλαβε στο νέο mega δεν έχασε ευκαιρία να ξανατρυπώσει στα μεγάλα φώτα των τηλεοπτικών δεκτών για να κάνει αυτό που ξέρει καλά . Χωρίς έρευνα χωρίς συνέπειες χωρίς έλεος να κατασπαράζει σάρκες όπως θα του υπαγορεύσουν οι χορηγοί του τα νούμερα τηλεθέασης και φυσικά ο ναρκισισμός του. Τι να πρωτο θυμιθείς από τις εκπομπές του τύπου  «Αποδείξεις» και «Τετ α τετ» του Νίκου Ευαγγελάτου.

  Οι επιτυχίες του συσωρεύοντας σε σενάρια και αναλήσεις φυσικά από τον ίδιο για να παρουσιάζει τηλεοπτικά ρεπορτάζ που έγιναν με χρήση και κατάχρηση κρυφής κάμερας. Οι μέθοδοι, τεχνικές, αλλά και η νοοτροπία των τηλεπρακτόρων δημοσιογράφων και εντολέων τους. Όσοι στοχοποιούνται, διασύρονται και εξοντώνονται, είναι πάντα ένοχοι; Μήπως υπάρχει παραποίηση, παραπληροφόρηση, διαστρέβλωση ή υπερμεγένθυση, των κακώς κειμένων, για λόγους τηλεθέασης; Καμία σημασία δεν έχει για τον Ευαγγελάτο , αλλά περιμέναμε τόσα χρόνια να έρθει η Ναταλία Γερμανού για να πάρουμε χαμπάρι τι συμβαίνει.

  Όλο το ίντερνετ χειροκροτάει τη Ναταλία Γερμανού για αυτό που είπε για τον Ευαγγελάτο και τους δημοσιογράφους .

  Τη δική της απάντηση στην ανάρτηση ενός χρήστη του Τwitter έδωσε η Ναταλία Γερμανού. 

  «Κάθεται λέει, λέει, λέει ο Εισαγγελάτος, λέει για εξοπλισμούς, συμβάσεις, χρήματα, έργα κλπ και στο τέλος καταλήγει στο συμπέρασμα: φταίει ο σταθμάρχης, ας ξεσκίσω την σάρκά του. Γ@@@@@@ ύαινα. #MegaLiveNews», έγραψε ο χρήστης με την Ναταλία Γερμανού να σχολιάζει:

  «Τόσοι εργαζόμενοι του ΟΣΕ είχαν κάνει καταγγελίες σε Εισαγγελείς ότι το δρομολόγιο εκεί είναι αφύλακτο και επικίνδυνο γιατί κανένα «υπερσύγχρονο σύστημα» δεν δουλεύει.

  Σκατά στα μούτρα μας για ΜΜΕ που δεν το μάθαμε και δεν το βγάλαμε πρώτο θέμα. Ντροπή μας. Έχουμε ευθύνη κι εμείς».

  Τελευταία Άρθρα

  spot_img

  Σχετικά Άρθρα