15 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Πώς η άσκηση αλλάζει την ζωή και την υγεία σου

    Δουλεύουμε από το πρωί έως το βράδυ και κάθε μέρα δηλαδή κάθε βράδυ όταν γυρίζουμε σπίτι και έχουμε φάει ότι βρούμε βουλιάζουμε στον καναπέ κάνοντας ζάπινγκ στην τηλεόραση και σκασμένοι όπως είμαστε από το φαγητό και την κούραση δίνουμε μια υπόσχεση στον εαυτό μας “από αύριο γυμναστήριο”.

     

    Τώρα λοιπόν πρέπει να μάθουμε ότι η άσκηση δεν είναι θέμα μόνον της εικόνας μας αλλά και της υγείας μας. Για να μας αγαπήσουν οι άλλοι πρέπει πρώτα εμείς να αγαπήσουμε εμείς τον εαυτό μας . Γιαυτό πρέπει να προσέχουμε και να βάλουμε μέσα στους δύσκολους ρυθμούς της καθημερινότητας την άσκηση .

    Άσκηση δεν σημαίνει χτυπιέμαι και σηκώνω βάρη στο γυμναστήριο . Άσκηση είναι και να βγείς το βράδυ να περπατήσεις έστω και 15 λεπτά μέχρι την πλατεία του σπιτιού σας. Ναι καλά διαβάσατε άσκηση είναι το ποδήλατο, άσκηση είναι ότι έχει να κάνει με την ενεργό δράση σου στη συστηματική άσκηση.

    Τα οφέλη που θα αποκομίσεις τεράστια, πάρε μια ιδέα:Ξυπνάς το πρωί με κέφι και διάθεση, προσέχεις υποσυνείδητα την διατροφή σου γιατί δεν θες να πάει χαμένος ο κόπος σου. Επίσης γνωρίζεις ανθρώπους και αποκτάς νέα ενδιαφέροντα, ενώ πειθαρχείς και έχεις καλύτερο πρόγραμμα με προτεραιότητα εσένα.

    Τέλος έχεις πολύ καλύτερη σεξουαλική ζωή γιατί έχεις αυτοπεποίθηση και κοιμάσαι τόσο καλά το βράδυ όσο δεν φαντάζεσαι.

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα