19.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Πρώτη χρονιά Αριστερά ψυχή βαθιά

    Για τον εορτασμό της πρώτης χρονιάς Αριστεράς ο Αλέξης Τσίπρας επιδόθηκε σε επιθέσεις στα μέσα ενημέρωσης , στο κίνημα της γραβάτας δηλαδή την κοινωνική ομάδα επιστημόνων , στον Κυριάκο Μητσοτάκη που μέρες μετράει στην προεδρία του κόμματος της ΝΔ και πυρά κατά των αγροτών που κόβουν την Ελλάδα στα δυο αφήνοντας αιχμές για αγροτοσυνδικαλιστές και ονομάτισε τα στελέχη της ΠΑΣΕΓΕΣ .

    Τα Βόρεια Προάστεια τα κατακεραύνωσε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του για τον εορτασμό και την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ . Τα φλέγοντα θέματα όπως οι φόροι , το ξεπούλημα , το ασφαλιστικό και το φορολογικό δεν τα άγγιξε παρά μόνο επιδερμικά αναφέρθηκε στο ασφαλιστικό ότι χωράει βελτιώσεις και διορθωτικές αλλαγές .

    Το γεγονός που προκάλεσε μεγαλύτερη εντύπωση για δεξιούς εν πρώτης αλλά και αριστερούς ήταν το βίντεο που παρουσιάστηκε για τον εορτασμό το οποίο όμως δεν είχε ως είθισται τα έργα και τα επιτεύγματα της πρώτης χρονιάς Αριστερά αλλά προς έκπληξη όλων είχε δημοσιογράφους οι οποίοι εξέφρασαν ή έκριναν κινήσεις τοποθετήσεις αποφάσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ . Όλα αυτά όμως και εδώ είναι που θα πρέπει όλοι να δώσουμε βαρύτητα είναι ότι το βίντεο μεταδόθηκε από την ΕΡΤ .

    Την δημόσια τηλεόραση η οποία έχει κατακρεουργηθεί στην κυριολεξία και της επιβλήθηκε να παίξει το παραπάνω βίντεο ζωντανά με συναδέλφους τους .

    Αδέρφια να “σκοτώνουν” αδέρφια . Αυτά ήταν τα πρακτικά της εορταστικής βραδιάς απολογισμού μιας ολόκληρης χρονιάς διακυβέρνησης Αριστεράς .

    Όλα αυτά επειδή οι Έλληνες πριν από ένα χρόνο επέλεξαν να πάρουν το ασυναγώνιστο πακέτο προσφορών του Αλέξη Τσίπρα στην προεκλογική του ομιλία στην ΔΕΘ .

    Κατάργηση ΕΝΦΙΑ, κατώτατος μισθός στα 751 ευρώ, χορήγηση 13ης σύνταξης και εφαρμογή του γενναιόδωρου αυτού προγράμματος της Θεσσαλονίκης .

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα