23.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Πογιέτ: «Μεταγραφική συνομιλία-κλειδί την Δευτέρα»

    Ο Ουρουγουανός είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος μετά το 1-0 στο ΟΑΚΑ και στη συνέντευξη Τύπου μίλησε για διάφορα αγωνιστικά θέματα, πετώντας και μια… καλή ατάκα για τα μεταγραφικά.

     

    Αναλυτικά όσα είπε ο Πογιέτ.

    «Προφανώς και είμαι πολύ χαρούμενος. Κυρίως για τους παίκτες μου. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο ματς και σημαντικό. Για όλη την οικογένεια της ΑΕΚ. Αλλά πιστεύω ότι είναι σημαντική η νίκη για τους παίκτες. Πιστεύω ότι η ένταση και η επιθετικότητα μας ήταν φανταστική. Ίσως λόγω του έντονου ρυθμού, μας έκανε στο β΄ημίχρονο να ρίξουμε τον ρυθμό. Αλλά πιστεύω ότι λαμβάνοντας υπόψιν τον αντίπαλο μας είναι σημαντική η νίκη για το μέλλον. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ που μας δυσκόλεψε περισσότερο σήμερα παρά τις ήττες που έχουμε κάνει. Το πιο πιθανό είναι να είναι στα πλέι οφ. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα έχουμε καλή απόδοση και μετά και στα πλέι οφ. Ταυτόχρονα είμαστε εδώ για να κερδίζουμε, έχουμε ματς Κυπέλλου και θέλουμε τη νίκη. Θα ήθελα να πω ότι είναι κρίμα για Μπερμπάτοφ. Είναι καλός φίλος, μας δημιούργησε νευρικότητα όταν μπήκε και όταν αποβλήθηκε».

    Για το γεγονός ότι άργησε, σε σχέση με ό,τι συνηθίζει, να κάνει αλλαγές: «Ο Τζιμπούρ που μπήκε ήταν σε κανονικό πλαίσιο. Οι άλλοι είχαν διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτούς που μπήκαν. Για αυτό μπήκαν αργά. Για να με γνωρίζετε κάθε ματς είναι διαφορετικό. Μπορεί να γίνουν δύο αλλαγές στο ημίχρονο και σε άλλο να μην γίνει ούτε μία σε 90 λεπτά. Ξέρω αυτό που θέλω να κάνω και τι πρέπει για να κερδίσουμε».

    Για το αν υπάρχει προβληματισμός για την έλειψη συγκέντρωσης στο τέλος παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ ήταν με 10 παίκτες: «Είναι φυσικό. Υπήρχε νευρικότητα στα τελευταία λεπτά, είναι ανάγκη να κερδίσεις. Και ο ΠΑΟΚ μας πίεσε. Θέλω να δω την ομάδα του αντίστοιχα πως θα αντιδρούσε».

    Για το αν περίμενε πως ο ΠΑΟΚ θα έδινε τόσο χώρο στο πρώτο 45λεπτο: «Θα σας πω ένα μικρό μυστικό. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να παίξει με πολλούς τρόπους. Με 4 πίσω, με 3 ή με 5. Και ακόμη με τους παίκτες που έχει αλλάζει το σύστημα όπως θέλει. Οπότε συγκεντρωθήκαμε στο δικό μας παιχνίδι, με όλο τον σεβασμό απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ημασταν έτοιμοι να αντιδράσουμε είτε μας πιέζουν, είτε έπαιζαν πίσω. Ηταν πολύ καλό για τους παίκτες αυτό, ηξεραν τι να κάνουν».

    Για το αν είχε δώσει οδηγίες στα πλάγια μπακ για τους Μακ-Ροντρίγκες, οι οποίοι είχαν προκαλέσει προβλήματα στο ματς του πρώτου γύρου: «Αν και δεν ήμουν εδώ το έχουμε συζητήσει με τους παίκτες. Η ΑΕΚ δεν ήξερε να βρει λύσεις απέναντι στον ΠΑΟΚ, έτσι όπως έπαιζε. Έπαιρναν μπάλα και είχαν χώρο στο πρώτο ματς. Και το συζητήσαμε και το δουλέψαμε, ο Ροντρίγκεζ το έκανε πάλι σήμερα. Δύσκολο ματς για Γκάλο και Ντίντακ».

    Για τα μεταγραφικά: «Κλειδί – συνομιλία θα είναι αύριο. Είναι κάθε μέρα και πιο δύσκολο για τον Σα».

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα