19.4 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Πογέτ για Ενζόγκμπια

    Ο Γκουστάβο Πογέτ σε συνέντευξή του στην συνδρομητική τηλεόραση της NOVA μίλησε για τα μεταγραφικά και τα αγωνιστικά της Άεκ.

    Ο Ουρουγουανός προπονητής δεν έδωσε μια απλή συνέντευξη στη ΝOVA αλλά έδωσε και είδηση όσον αφορά την περίπτωση του Τσαρλς Ενζόγκμπια.

    Αναλυτικά τα λόγια του κόουτς της Ένωσης:

    Aναφορικά με τα μεταγραφικά: «Δουλεύουμε πολύ σκληρά και είναι ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά του παίκτη που θέλουμε. Είμαστε μάλιστα πολύ χαρούμενοι για το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί παίκτες που θέλουν να έρθουν. Τώρα λοιπόν είμαστε στη φάση που θα πρέπει να αποφασίσουμε κι αυτό είναι το πιο δύσκολο. Εννοείται ότι χρειάζεται χρόνος για να κάνουμε τη σωστή επιλογή».

    Για το αν καταφέρει η ομάδα να φέρει τον Τσαρλς Ενζόγκμπια: «Ναι, υπάρχουν πιθανότητες»

    Για το ματς με την Ξάνθη: «Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και ψυχολογικά και αγωνιστικά. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι κάνουμε αλλαγές και βλέπουμε ότι η ομάδα διατηρεί την οργάνωση μέσα στο γήπεδο. Η οργάνωση και οι νίκες μας βοηθούν ακόμα περισσότερο. Αυτό που θέλω να δω στον αγώνα του Σαββάτου είναι οι παίκτες που θα επιλέξω να έχουν καλή απόδοση για να είμαστε οργανωμένοι, να κάνουν σωστές επιλογές με τη μπάλα και να αντιμετωπίσουμε το οποιοδήποτε πρόβλημα, είτε είναι ο καιρός είτε ένα σουτ από τον αντίπαλο, είτε οτιδήποτε άλλο».

    Για όσα είδε από τους παίκτες του στη νίκη επί του Λεβαδειακού στο κύπελλο: «Από τον αγώνα κυπέλλου κρατάω ότι υπήρξαν ποδοσφαιριστές που έβγαλαν ποιότητα στο παιχνίδι τους και έδειξαν ότι ήθελαν πολύ να αγωνιστούν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές μου τα πήγαν πάρα πολύ καλά. Ειδικά οι παίκτες χωρίς πολύ χρόνο συμμετοχής απέδειξαν με βάση το αποτέλεσμα στον αγωνα κυπέλλου ότι μπορούν να αποδώσουν καλά όποτε τους ζητηθεί. Μιλάμε για διεθνείς όπως για παράδειγμα ο Μπακάκης ή ακόμα και ο Κορδέρο, με τον Λαμπρόπουλο και τον Σοϊλέδη, οι οποίοι με την απόδοσή τους έδειξαν ότι προσθέτουν επιλογές στον προπονητή κι αυτό είναι σημαντικό για τον επόμενο αγώνα».

     

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα