13.1 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    ΠΑΟΚ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 3-1

    Στο παιχνίδι που άνοιξε το κυριακάτικο πρόγραμμα της Σούπερλιγκ ο Πάοκ στην Τούμπα νίκησε εύκολα τον Πας με 3-1.

    Ο Πάοκ παίζοντας κατά διαστήματα αρκετά καλό ποδόσφαιρο και με τον Πας να είναι σχεδόν ανύπαρκτος επιβλήθηκε άνετα με 3-1. Για τον Πάοκ σκόραραν οι Αθανασιάδης, Χαρίσης και Ζάιρο, για τα Γιάννενα ο Κοζορώνης μείωσε απλά το σκορ σε 3-1.

    Ο Πάοκ παρατάχθηκε σε σχηματισμό 4-3-3 με τον Όλσεν να επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά βρέθηκαν οι Κίτσιου, Βίτορ, Τζαβέλλας, Λέοβατς. Αμυντικά χαφ ήταν οι Χαρίσης και Τσίμιροτ, στα 《φτερά》 κινούνταν οι Ζάιρο και Πέλκας με τον Μακ να βρίσκεται σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον προωθημένο Αθανασιάδη.

    Ο 《Άγιαξ》της Ηπείρου κατέβηκε επίσης με 4-3-3 έχοντας το Βελλίδη στα γκολπόστ, στην άμυνα τους Σκόνδρα, Μπέριο, Μιχαήλ, Στρούνα. Κεντρικά κινήθηκαν οι Τσουκαλάς, Γιάκος, Γαρουφαλιάς.Στην επίθεση οι Λίλα, Ηλιάδης και Ίλιτς.

    Ο δικέφαλος στο πρώτο ημίχρονο δεν απειλήθηκε καθόλου και κυνήγησε το γκολ με αξιώσεις το οποίο και ήρθε από τον Κλάους Αθανασιάδη με κεφαλιά μετά από ασίστ του Ζάιρο.

    Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πάοκ έπαιξε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο  και μπήκε φουριόζος κάνοντας το 2-0 στο 51ο λεπτό με τον Χαρίση με σουτ εκτός περιοχής, το οποίο βρήκε στο κάθετο δοκάρι του Βελλίδη πριν καταλήξει στα δίχτυα. Ο Χαρίσης δεν πανηγύρισε καθώς αγωνιζόταν στον Πας. Ο κόσμος του Πάοκ τον αποθέωσε όπως και οι συμπαίκτες του. Στο 64ο λεπτό ήταν σειρά του Ζάιρο να γράψει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ μετά από σέντρα του Λέοβατς και σουτ στην κίνηση. Το μόνο που κατάφερε ο Πας ήταν να μειώσει στο 90ο λεπτό με τον Κοζορώνη με δυνατό σουτ.

     

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα