14.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Ο πρωθυπουργός στο Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο

    Ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας χθες βράδυ , σχεδόν μια ώρα , στο 26ο ετήσιο συνέδριο του Ελληνο Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου με θέμα : Η ώρα της ελληνικής οικονομίας , επεσήμανε ότι το 2015 είναι η χρονιά που η χώρα μας η Ελλάδα

    σταθεροποιήθηκε στην Ευρωζώνη χωρίς να διατρέχει ξανά τον κίνδυνο ενός Grexit . Το 2016 θα είναι η χρονιά που θα σηματοδοτεί την έναρξη εξόδου από την κρίση .

    Σε ότι αφορά τους στόχους της κυβέρνησης στάθηκε περισσότερο στην ολοκλήρωση όσο το δυνατόν συντομότερα την συζήτηση για αναδιάρθρωση του χρέους και της επιτυχίας στην αξιολόγηση .

    Εμφανίστηκε βέβαιος και αισιόδοξος σε ότι αφορά συναίνεση ωστόσο έστειλε και ένα έμμεσο μήνυμα ότι αντιτίθεται στο σενάριο της οικουμενικής κυβέρνησης . Έδωσε μεγάλη έμφαση όταν αναφέρθηκε στην πολιτική σταθερότητα για τον σεβασμό απέναντι στη λαϊκή ετυμηγορία που διατυπώθηκε τρεις φορές σε μια χρονιά .

    Εξαπέλυσε επίθεση στα ΜΜΕ κάνοντας λόγο για την ψυχολογία ως προϋπόθεση της ανάκαμψης κάτι το οποίο η ενορχηστρωμένη επίθεση των μέσων δεν το προωθεί .

    Έκλεισε με την ευχή να δούμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το αύριο αυτού του τόπου .

     

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα