19.4 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Ολυμπιακός – Λεβαδειακός 3-1

    Στο ματς που έκλεισε το πρόγραμμα της Κυριακής στη Σούπερλιγκ ο Ολυμπιακός κέρδισε εύκολα τους Βοιωτούς με 3-1.

    Σκόρερ ήταν οι Ιντέγε, Πάρντο και Τσόρι για τον Ολυμπιακό, ενώ για το Λεβαδειακό σκόραρε το γκολ της τιμής ο Μπεν (δανεικός από τον Ολυμπιακό).

    Η ομάδα του Πειραιά έχοντας ως βασικό στόχο τη νίκη, αρχικά για να κρατήσει το +18 από την Άεκ και κυριότερα για να σπάσει το ρεκόρ γράφοντας 17 σερί νικηφόρα αποτελέσματα στο ελληνικό πρωτάθλημα, έπαιξε όμορφο κι επιθετικό ποδόσφαιρο με τον Τσόρι Ντομίνγκεζ να είναι ο «μαέστρος» της μπάντας του Μάρκο Σίλβα.

    Ο Σίλβα παρέταξε κάτω από τα δοκάρια τον Ρομπέρτο, στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά είχε τους Σαλίνο, Ντα Κόστα, Σιόβα, Μαζουάκου. Κεντρικοί ήταν οι Καμπιάσο και Μιλιβόγιεβιτς, μπροστά τους βρέθηκε ο Τσόρι Ντομίνγκεζ. Στις «φτερούγες» ήταν οι Πάρντο και Ντουρμάζ. Μοναδικός προωθημένος ο Ιντέγε.

    Από την άλλη ο Άκης Μάντζιος χρησιμοποίησε στη βασική του 11άδα τον Βερέμκο κάτω από το τέρμα, δεξιά στην άμυνα το Μουλόπουλο, Τριποτσέρη και Γιάχιτς στα σέντερ μπακ,και αριστερά τον Μεντί. Στο κέντρο οι Μαχαίρας και Στάθης, σαν 10αρι ο Μπέν, εξτρέμ οι Μίνγκας και Τσουρίκοβ και μπροστά ο Ντομοβίτσκι.

    Στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης ο Τσόρι ξεκίνησε μία φάση από το κέντρο πασάροντας στον Πάρντο, παρότι αρχικά η μπαλιά κόπηκε. Ο Κολομβιανός μπήκε στην περιοχή έβγαλε μπαλιά μισό γκολ στον Ιντέγιε και ο Νιγηριανός από κοντά έκανε το 1-0 εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών.

    Στο 42′ έγινε το 2-0 μετά από απίστευτη γκάφα του Βερέμκο. Η μπάλα έφυγε από τα χέρια του μετά από μπαλιά του Τσόρι προς τον Πάρντο, ο Κολομβιανός την “τσίμπησε”, πέρασε και τον Γιάχιτς που δεν κατάφερε να τον σταματήσει και σκόραρε σε κενή εστία.

    Στο 56′ ο Ντουρμάζ από πλάγια θέση βρήκε με την μία τον Τσόρι. Ο Αργεντίνος πρόλαβε στην έξοδο τον κάκιστο Βερέμκο και με ντελικάτη κίνηση έγραψε το 3-0 και αυτόματα τον εαυτό του στον πίνακα των σκόρερ. 

    Ο Λεβαδειακός κατάφερε να μειώσει με τον Μπεν στο 88ο λεπτό μετά από μπαλιά του Μίνγκα και ωραίο ξεπέταγμα και προβολή.

    ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΕΔΩ

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα