14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Μπουμάλ: «Ο Παναθηναϊκός ήταν το όνειρό μου»

    Ο Ολιβιέ Μπουμάλ αποκάλυψε πως ήταν το όνειρό του να ντυθεί στα πράσινα όταν ήρθε στην Ελλάδα και ανέφερε πως αρκετός κόσμος θα εκπλαγεί από αυτά που μπορεί να δώσει στην ομάδα του Παναθηναϊκού.

    «Εάν παίρνεις χρήματα αλλά δεν αισθάνεσαι καλά, δεν το διασκεδάζεις. Δεν θα είσαι ευτυχισμένος. Έτσι, το πιο σημαντικό δεν είναι αν θα πάρεις 60 ή 200. για εμένα το πιο σημαντικό είναι η πρόοδος» δήλωσε αρχικά ο Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός στην κάμερα του ΣΚΑΪ, προσθέτοντας: «Όταν πρωτοήρθα στην Ελλάδα, το όνειρό μου ήταν να αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό. Κι αυτό γιατί βρέθηκα στις ακαδημίες της Σεντ Ετιέν, που σχεδόν έχουν τα ίδια χρώματα, το πράσινο».

    Ερωτηθείς για το τι μπορεί να προσφέρει στον Παναθηναϊκό ο ίδιος, εξήγησε: «Νομίζω ότι το πιο σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή είναι να είναι δυνατός στο μυαλό. Δεν έχω κάποιο θέμα με το μυαλό μου και πολλοί άνθρωποι θα εκπλαγούν με αυτά που μπορώ να προσφέρω στον Παναθηναϊκό».

    Τελειώνοντας, υπογράμμισε: «Εδώ στην Ελλάδα ο κόσμος γνωρίζει ποιος είναι ο Μπουμάλ. Εάν πρέπει να πω για κάποια χαρακτηριστικά μου, είμαι γρήγορος, έχω καλή τεχνική και καλό σουτ, μπορώ επίσης να πασάρω. Άλλωστε βρίσκομαι ψηλά στις ασίστ στο πρωτάθλημα».

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα