22.3 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Κλεισμένος ο Αντέι, προσπαθεί για ακόμα έναν

    Όπως αναφέρει το Goal, η περίπτωση του Λούκα Αντέι κρίνεται τελειωμένη.

    Οι «πράσινοι» έχουν συμφωνήσει σε όλα με τη Σασουόλο για το 18μηνο δανεισμό του νεαρού αμυντικού με διπλή οψιόν αγοράς, ωστόσο το αν θα ταξιδέψει για την Ελλάδα θα φανεί μέσα στις επόμενες ώρες.

    Κι αυτό διότι ο Παναθηναϊκός  προσπαθεί να κλείσει τον Ματέο Μπιανκέτι. Ο 22χρονος μπακ της Βερόνα φαίνεται πως είναι η πρώτη επιλογή του Στραματσόνι, μιας και οι δυο τους γνωρίζονται από την κοινή τους παρουσία στην ομάδα της Ίντερ, όταν ήταν ο βασικός στόπερ της Κ20 ομάδας των «Νερατζούρι» που σάρωσε τα πάντα. Η προσπάθεια γίνεται για να αποκτηθεί με αντίστοιχη συμφωνία, δηλαδή δανεισμό για 1,5 χρόνο και οψιόν αγοράς.

    Ο Μπιανκέτι, είναι προϊόν των ακαδημιών των Μιλανέζων, η μεταβίβασή του στην πρώτη ομάδα συνέβη το καλοκαίρι του 2012 και ένα χρόνο μετά, μετακόμισε στη Βερόνα (με συνιδιοκτησία) και τον Γενάρη του ’14 δόθηκε δανεικός στη Σπέτσια, κάτι που επαναλήφθηκε ένα χρόνο μετά. Τον Ιούνιο, το καθεστώς συνιδιοκτησίας έληξε, με τον παίκτη να ανήκει εξ ολοκλήρου στη Βερόνα, με την οποία έχει κάνει 10 εμφανίσεις στη φετινή Serie A. Έχει αγωνιστεί σε  όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ιταλίας (Κ18, Κ19, Κ20, Κ21).

     

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα