18.6 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα..

    Ήγγικεν η ώρα  (19:30) που ο ποδοσφαιρικός κόσμος περιμένει τόσο καιρό για να μάθει τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή για τη χρονιά που έφυγε και στη Ζυρίχη η «Χρυσή Μπάλα» έχει…

    λάτιν χρώμα, αλλά αποτελεί μια μεγάλη μάχη ανάμεσα στους «αιώνιους» αντιπάλους Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, με υποψήφιους τους Μέσσι, Νεϊμάρ και Κριστιάνο Ρονάλντο. 

    Ο «CR7» πέτυχε να μπει τελικά στην τριάδα και να διεκδικήσει τη σημαντικότερη ατομική διάκριση για έναν ποδοσφαιριστή, σπάζοντας το… «MSN» και αφήνοντας εκτός τον Λουίς Σουάρες, εξέλιξη η οποία μόνο έκπληξη προκάλεσε στις τάξεις της Μπάρτσα που ήθελαν και ήλπιζαν να είναι δική τους υπόθεση η Χρυσή Μπάλα του 2015. 

    Ο Λίο Μέσσι, λοιπόν, των τεσσάρων μέχρι στιγμής κατακτήσεων, αλλά και ο Κριστιάνο Ρονάλντο των τριών και των δύο διαδοχικών τα τελευταία χρόνια, θα βρεθούν το απόγευμα στη Ζυρίχη, στην φανταχτερή εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί στη σκιά, ωστόσο, των γεγονότων της FIFA τον τελευταίο διάστημα.

    Ο τρίτος της παρέας θα είναι ο Βραζιλιάνος βιρτουόζος Νεϊμάρ. Μπορεί ομολογουμένως να μην έχει αρκετές πιθανότητες, όμως δεν χάνει την ελπίδα του. Βέβαια, υπάρχει λογική στον τίτλο του απόλυτου φαβορί που έχει καρπωθεί ο Αργεντινός «μάγος» των Καταλανών, ο Λιονέλ Μέσι, έπειτα από τα όσα κατάφερε στο πρώτο μισό του 2015 οδηγώντας την Μπαρτσελόνα στην κατάκτηση του τρεμπλ, αλλά και φέτος έχει καταφέρει να επιστρέψει από τους δύο μήνες της απουσίας του… σαν να μην έλειψε ποτέ. 

    Ο Πορτογάλος «αντίζηλός» του, είχε σταματήσει ένα εκπληκτικό κρεσέντο σκοραρίσματος και επιτευγμάτων στις αρχές του έτους και από τότε δεν έχει πιάσει ξανά την ίδια απόδοση κατεβάζοντας ταχύτητα.

    Στην εκδήλωση, θα ανακοινωθεί επίσης η κορυφαία 11άδα για το 2015, ο κορυφαίος προπονητή, αλλά φυσικά και το κορυφαίο γκολ που θα πάρει το Puskas Award. 

     

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα