23.9 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Δύσκολη Κυριακή για τη ΝΔ δύσκολες ώρες στα εσωκομματικά

    Πολύ αρνητική η μέρα Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 για την ΝΔ και τους ανθρώπους που μπήκαν στη διαδικασία να ψηφίσουν και έτσι να επιλέξουν Πρόεδρο για το κόμμα. Η διαδικασία πήρε αναβολή χωρίς ημερομηνία, καθώς το λειτουργικό σύστημα υποστήριξης δεν λειτούργησε ποτέ.

    Δεν άργησαν να βγουν τα μαχαίρια και μπροστά τους οι Φουρτουνάκηδες με τους Βροντάκηδες ήταν απλώς οδοντόπαστες. Αλληλοκατηγορίες και αιχμές με αποτέλεσμα η ενότητα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μην πατάει στα πόδια της.

    Σε αναβρασμό και ο κόσμος της ΝΔ, αλλά και όλοι οι βουλευτές. Κανένα πολιτικό στέλεχος υπεύθυνο για την διεξαγωγή των εκλογών δεν βγήκε να πει κάτι ούτε εξέδωσε δελτίο τύπου αντίστοιχο.

    Ο Πρόεδρος της ΚΕΦΕ που πολλοί ζητούν την παραίτηση όλων όσων ανήκουν εκεί συν του Προέδρου που ήταν και οι αρμόδιοι για την ομαλή διεξαγωγή δεν είπαν απολύτως τίποτα.

    Αύριο Δευτέρα συνεδριάζει η ΚΕΦΕ στις 13:00 για την διενέργεια των εσωκομματικών εκλογών στη Συγγρού,κατόπιν αυτού οι υποψήφιοι έχουν και από μια πρόταση ο καθένας σχετικά με το θέμα. 

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα