14.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Απασχολεί όλη την Ευρώπη το κατόρθωμα του Ολυμπιακού

    Στις 16 συνεχόμενες νίκες έχει σταματήσει προς το παρόν ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα, ο οποίος την Κυριακή κοντράρεται με τον Λεβαδειακό στο Καραϊκάκι.

    Δε χρειάζεται να σημειωθεί πως στοχεύει στο 17 στα 17, καθώς έτσι θα κάνει νέα επίδοση σε όλη την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ μπορεί να απέχει αρκετά από αυτό της Μπενφίκα, αλλά όσο νικάει, οι ελπίδες θα αυξάνονται ολοένα και περισσότερο.

    Η ιστοσελίδα record.xl.pt , έχει δημοσιεύσει θέμα στο οποίο παρουσιάζονται τα μεγαλύτερα σερί νικών στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ξεχωρίζει εκείνο της Μπενφίκα με τις 29 συνεχόμενες και από εκεί και πέρα, οι μόνες ομάδες που μπορούν να την απειλήσουν, είναι ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας.

    Οι «ερυθρόλευκοι» του Πειραιά έχουν 16 συνεχόμενες επιτυχίες και οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου 19 σερί νίκηφόρα αποτελέσματα.

    Στη φωτογραφία που βλέπετε, με κόκκινο είναι η Μπενφίκα με το απόλυτο ρεκόρ έως τώρα, με κόκκινο είναι επίσης και ο Ολυμπιακός τόσο με το προηγούμενο ρεκόρ του επί Σόλιντ, όσο και με το φετινό, ενώ ακριβώς από πάνω του φαίνονται οι νίκες του Ερυθρού Αστέρα στο πρωτάθλημα Σερβίας.

    Σε όλα τα υπόλοιπα κουτάκια αναφέρονται οι ομάδες, η χώρα που ανήκουν, ο αριθμός των νικηφόρων αποτελεσμάτων και οι ημερομηνίες στις οποίες άρχισε, αλλά και έλαβε τέλος το σερί τους.

     

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα