20.1 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Έλενα Ακρίτα : Οι αριστεροί πρέπει να είναι και χορτασμένοι

    Στην δημοσιογράφο Λένα Παπαδημητρίου η Έλενα Ακρίτα έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη για την πολιτική , την κρίση , την ηλικία και το Παρίσι .

    Η Έλενα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι είναι ένα από τα πιο επιδραστικά πρόσωπα στο Facebook με 25.000 likes  4.900 shares , περισσότερα και από του Αλέξη Τσίπρα .

    Κατάφερε να παίζει την καινούργια τεχνολογία στα δάχτυλα , γιατί ξεκίνησε από τα πρώτα βήματα της νέας τεχνολογίας 15 χρόνια πριν . Στην αρχή ξεκίνησε ανώνυμα ως Μαρίνα αργότερα με όσους ερχόταν πιο κοντά απελευθέρωνε και το όνομα . Ένας κόσμος ολόκληρος απέκτησε φωνή με το διαδίκτυο .

    Από γονείς πολιτικούς πατέρας ο Λουκής Ακρίτας και μητέρα η Σύλβα Ακρίτα , βουλευτής του ΠΑΣΟΚ . Η ίδια αριστερή και δηλώνει ότι πίστεψε πως ο Τσίπρας θα είναι κάτι άλλο , θα κάνει κάτι διαφορετικό , τώρα αυτό που εισπράττω και είναι  απογοήτευση το εκφράζω και πάλι , αφού στην ηλικία των 60 έκανα την μαλακία να πιστέψω και πάλι..

    Η κρίση μας βγάζει τα δικά μας άκρα ο καλός θα γίνει ακτιβιστής και ο πιο παράξενος θα πάει να πει στον πρόσφυγα δώσε μου 5 ευρώ να σου δώσω ένα ροδάκινο για το παιδί σου .

    Αυτά είπε μεταξύ άλλων η Έλενα Ακρίτα και έδωσε συγχαρητήρια στη Γαλλία για το σθένος της και τον τρόπο που αντιμετώπισε αυτόν τον πόλεμο .

    Τελευταία Άρθρα

    Σχετικά Άρθρα